De door u opgevraagde pagina is gewijzigd
(aan alles komt eens een eind, helaas ..)

 


Zoekt u de agenda van het organisatiebureau dat in een bepaalde plaats markten organiseert?
Klik dan op de hoofdletter van de plaatsnaam waar u een snuffelmarkt zoekt.
Bij de plaatsnaam staat een link naar de agenda van het organisatiebureau dat recentelijk in die plaats een markt heeft georganiseerd, en dus waarschijnlijk daar wel weer een markt zal gaan organiseren.

(F)
(I)
(P)
Q
Y

Per 1 januari 2011 ben ik gestopt met de 'Lange termijn kalender' zoals u die meer dan tien jaar van mij gewend bent geweest. Speciale dank aan mijn sponsors Y-Hallen, De Wit, ReZi, Beukers en Van Aerle , die het mogelijk hebben gemaakt zo'n arbeidsintensieve kalender actueel te houden. Thans is het dus niet meer mogelijk uw markten bij mij aan te melden, omdat ik mijn site (zolang deze nog blijft bestaan) uitsluitend nog in DEZE (ongesponsorde) vorm voortzet met meer tijdsongevoelige informatie. Mede ook ingegeven door het feit dat ik als gepensioneerde een leeftijd heb bereikt, waarop ik geen nieuwe verplichtingen wil aangaan.
Binnenkort verschijnt nieuwe website ("De vlooienmarkt Kalender"), die nog in ontwikkeling is naar het model van mijn voormalige "Lange termijn Kalender".

Om misverstanden te voorkomen: Mijn website gaat (zolang mij dat gegeven is) niet verdwijnen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Disclaimer

Voor de juistheid van de informatie neem ik geen enkele verantwoordelijkheid. (Dit geldt óók voor typefouten in prijzen, data , etc., etc.).

Het is verstandig om vóórdat u naar een markt of (verzamel)winkel gaat even te bellen of de markt wel doorgaat, c.q. óf de winkel wel open is. Als de marktorganisator c.q. de winkel een eigen website heeft kunt u wellicht daar ook de gewenste en actuele informatie vinden.

Vooral de antiek- en verzamelwinkels hebben nog al eens wisselende tijden, en is er vaak sprake van reorganisatie, verhuizing en sluiting. Ook kan men er vaak op afspraak terecht.

Wel stel ik het op prijs dat u onjuistheden en/of het niet doorgaan van een markt aan mij meldt. Wanneer ik vaak klachten krijg over het niet doorgaan van een markt zal ik deze niet meer in de kalender vermelden. Immers het Internet is juist een medium dat men afzegging tijdig kenbaar kan maken, zodat potentiële bezoekers niet teleurgesteld behoeven te worden door een overbodige reis.

 

 

 

 

 

 

 

Naar de jaarkalender van alle vlooien-/curiosa-/antiek- & verzamelmarkten. Jaarkalender van alle vlooien-/curiosa-/ antiek- & verzamelmarktenAntik-, Sammler- und Flohmarkttermine
Flea markets, antiques and collecting
Antik-, Sammler- und
Flohmarkttermine