De door u opgevraagde pagina is gewijzigd
(aan alles komt eens een eind, helaas ..) 


Zoekt u de agenda van het organisatiebureau dat in een bepaalde plaats markten organiseert?
Klik dan op de hoofdletter van de plaatsnaam waar u een snuffelmarkt zoekt.
Bij de plaatsnaam staat een link naar de agenda van het organisatiebureau dat recentelijk in die plaats een markt heeft georganiseerd.

(F)
(I)
(P)
Q
Y
Per 1 januari 2011 ben ik gestopt met de 'Lange termijn kalender' zoals u die meer dan tien jaar van mij gewend bent geweest. Speciale dank aan mijn sponsors Y-Hallen, De Wit, ReZi, Beukers en Van Aerle die het mogelijk hebben gemaakt zo'n arbeidsintensieve kalender actueel te houden. Thans is het dus niet meer mogelijk uw markten bij mij aan te melden, omdat ik mijn site (zolang deze nog blijft bestaan) uitsluitend nog in DEZE (ongesponsorde) vorm voortzet. Mede ook ingegeven door het feit dat ik als gepensioneerde een leeftijd heb bereikt, waarop ik geen nieuwe verplichtingen wil aangaan.
Wel zoek ik voor u (een) goede alternatieve pagina('s) met agenda's (data en plaatsen van antiek-/curiosa- & rommelmarkten). Binnenkort verschijnt hier een link naar een nieuwe website, die nog in ontwikkeling is naar het model van mijn voormalige "Lange termijn Kalender".